Telmap 5 a fost lansat la Pelephone Israel

Furnizorul de soluții pentru navigație prin GPS, Telmap, a lansat de curând prima versiunea comercială cu numărul 5 împreună cu operatorul Pelephone, lider în furnizarea de servicii de telefonie mobilă în Israel, cu peste 2,8 milioane de abonați.

Telmap 5, afișat pentru prima dată în februarie la Mobile World Congress 2010, are particularitatea de a oferi un carusel care conține widgeturi adiționale pentru a extinde utilitatea aplicației dincolo doar de navigarea de la o locație la alta.

Aplicația va fi cunoscută abonaților Pelephone cu numele de "Navigator GPS+". Pentru Pelephone, Telmap a implementat câteva widgeturi precum WOZZON, un ghid local cu informații despre evenimente; REST, lider în Israel pentru ghidurile de restaurante; YELLOW PAGES, denumirea locală a GOLDEN PAGES și PANGO, care permite plătirea parcării direct prin intermediul aplicației.

Opțiuni adiționale permit vizualizarea traficului rutier, acesta fiind reprezentat prin 3 culori diferite care redau traficul intens, mediu și scăzut. De altfel, numele străzilor fac parte din intrucțiunile vocale.

"Navigator GPS+ este unul dintre cele mai de succes și în continuă creștere servicii oferite de Pelephone. Lansarea aplicației este rezultatul unei munci asidue pe parcursul multor luni, în care s-a valorificat experiența acumulată de către ambele companii pentru satisfacerea nevoilor clientului în timp real.", a precizat Ziv Kessleman, șef de producție la Pelephone.

"Navigator GPS+ va permite ca Pelephone să poată adăuga constant conținut nou și widgeturi; aceste noutăți fiind adăugate sau actualizate automat pe terminalele utilizatorilor. În plus, experiența utilizatorului este mult mai interactivă încurajând astfel utilizarea zilnică a serviciului. Navigator GPS+ include de asemenea și o interfață web care permite căutarea de adrese pe site-ul Pelephone și apoi trimiterea acestora direct pe telefonul personal sau către alți abonați. Ne așteptăm ca Navigator GPS+ să ne ajute la atingerea unui prag foarte important: jumătate de milion de abonați până la sfârșitul anului.", a mai adăugat Kesselman.

0 comentarii :

Trimiteți un comentariu