Mr. Lock 1.10 - blochează tot

Mr. Lock este o aplicație care are grijă de telefon atunci când nu mai apăsăm nicio tastă. Blochează tastatura telefonului astfel încat tastele să nu se apese din greșeală și să avem surprize neplăcute având funcții mai avansate decât funcția de blocare a sistemului de operare a telefonului.

Imediat după instalare, Mr. Lock este implicit dezactivat. Odată activat, utilizatorul are posibilitatea de a personaliza blocare tastaturii modificând opțiunile disponibile astfel:
  • Auto lock in - de aici se aleg profilele în care blocarea cu Mr. Lock să fie activă. Se pot alege oricare din profilele predefinite sau toate profilele.
  • Auto lock period - se introduce perioada de timp (minute:secunde) după care tastatura să se blocheze. 
  • Lock keypad - de aici se alege momentul în care tastatura să se blocheze: In every program (tastatura va fi blocată indiferent de ce rulează pe ecran) sau Only in idle screen (tastatura va fi blocată doar când telefonul este în ecranul de stand-by - ecranul principal al telefonului, cel care apare imediat după pornirea telefonului).
  • Exceptions - această opțiune apare doar dacă în Lock keypad este aleasă opțiunea de blocare In every program, aici marcându-se programele care să facă excepție de la regula aleasă în Lock keypad.
Odată activat, Mr. Lock va porni automat de fiecare dată la pornirea telefonului.

Capturi din aplicație:


 Aplicația este compatibilă cu toate terminalele Symbian S60 3rd Edition și poate fi descărcată gratuit de pe http://mobifunsoft.com/mrlock/download .

0 comentarii :

Trimiteți un comentariu