Doriți sa vă protejați informațiile importante și datele personale de pe telefon? Doriți sa restricționați accesul la anumite aplicații? Vreți să păstrați confindețialitatea datelor din telefon și să va asigurați că acele date nu vor fi accesibile chiar dacă telefonul vă este furat? Folosiți Advanced Device Locks Pro și scăpați de griji.

Cu Advanced Device Locks Pro se poate bloca telefonul sau numai anumite aplicații precum Mesaje, Galerie, Agenda, Apelare rapidă, Asistent WLAN, Asistent setări, Bluetooth, Calculator, Cartelă memorie, Ceas, Centru video, Comenzi vocale, Căutare, Date GPS, Foto-video, Internet, Jurnal, Manager fișiere, Manager conexiuni, Music player, Profiluri, Setări, Teme, USB, Visual Radio sau orice altă aplicație instalată de utilizator. Telefonul sau aplicația blocată pot fi accesate doar prin introducere unui cod secret (predefinit de proprietarul telefonului, codul implicit fiind 0000).

Interfața aplicaței este compusă din 2 taburi:
  1. Locks - de aici se setează ce fel de restricții se doresc activate, fiind disponibile 3 opțiuni:
    • At power on - se alege condiția când telefonul să fie blocat la pornire (de fiecare dată sau doar atunci când se schimbă cartela). Implicit, această facilitate este dezactivată (Off). Este recomandat ca măcar opțiunea de blocare a telefonului atunci când se chimbă cartela sa fie activă ca să păstrați confidențialitatea datelor din telefon în cazul unui furt. Cel care nu știe codul de acces va trebui să resofteze telefonul, iar datele personale se vor șterge. De asemenea, puteți seta să primiți un SMS de pe telefon atunci când cineva îi schimbă cartela.
    • Auto lock - se activează / dezactivează blocarea automată a telefonului la un anumit interval de timp. Intervalul implicit este setat la 5 minute.
    • Protect Applications - se activează / dezactivează restricționarea aplicațiilor.
  2. Code - din acest tab se poate schimba codul de securitate cerut la deblocarea telefonului sau la accesul anumitor aplicații.
De la Options se pot seta următoarele:
  • Auto Lock Interval - intervalul de blocare automată a telefonului atunci când este activat Auto lock.
  • Protect Applications - accesând această opțiune apare întreaga listă de aplicații din telefon și se vor marca cele care vor fi restricționate.
  • SMS on SIM Change - se activează / dezactivează trimiterea unui SMS de pe noua cartelă introdusă în telefon. Conținutul mesajului primit va fi următorul: "ADL warning: SIM card changed".
  • Remote Lock - o funcție foarte interesantă. În caz că vi s-a furat telefonul dar nu aveați activată blocarea lui la deschidere sau la schimbarea cartelei, il puteți bloca, puteți porni alarma sau șterge informațiile personale trimițând un SMS cu un cod presetat înainte, când aveați telefonul, către numărul de la care ați primit mesajul "ADL warning: SIM card changed".
  • Secure Storage - accesând această opțiune, utilizatorul poate alege sa restricționeze numai anumite fișiere. 
  • Language - selectarea unei limbi pentru interfața aplicației. Limba Română nu este disponibilă deocamdată.
  • Check for update - verificarea existenței posibilelor actualizări pentru aplicație. Este necesară conexiune la internet. 
Capturi din aplicație:



Aplicația a fost testată și este compatibilă cu următoarele serii de terminale: Nokia S60 5th edition, Nokia S60 3rd edition, Samsung S60 5th edition, Samsung S60 3rd edition, LG S60 3rd edition.

Download trial: http://www.webgate.bg/products/adl_pro/trial_wizard/ .

0 comentarii :

Trimiteți un comentariu