Există unele telefoanele Samsung făcute exclusiv pentru T-Mobile US care pot fi decodate foarte simplu prin introducerea unor coduri. Dar, chiar și după decodare, softul fiind special creat și limitat ca funcționalitate pentru T-Mobile, utilizatorul unui astfel de telefon nu va putea să se conecteze la internet sau să trimită mesaje multimedia (MMS) folosind o cartelă din altă rețea deoarece nu există în meniul telefonului nicio posibilitate de introducere a setărilor de internet și MMS pentru altă rețea, aceste opțiuni fiind ascunse. Nici rescrierea softului nu este o soluție pentru că nu există softuri deblocate care să nu restricționeze telefonul.

Așadar, pentru accesarea, editarea și activarea profilelor de internet trebuie introdus în ecranul principal următorul cod: *#87927#  . Va apărea o listă de profile predefinite și posibilitatea de introducere și activare a unui nou profil de internet.

Pentru a accesa meniul secret de configurare a setărilor pentru MMS, trebuie introdus următorul cod: *#87667# .

Aceste 2 coduri au fost testate cu succes pe următoarele telefoane de la T-Mobile: Samsung T219, Samsung T329, Samsung T729 (Blast), Samsung T629, Samsung T819.

0 comentarii :

Trimiteți un comentariu